خدمات لیزر
انجام خدمات کامل لیزرموهای زائد
مشاوره لیزر موهای زائد به صورت حضوری و تلفنی در کلینیک تخصصصی پوست و زیبایی گلبرگ بوشهر، کاملا رایگان می باشد.


برای از بین بردن موهای زائد با لیزر از دستگاه های مختلف که بر اساس رنگ پوست و جنس و ضخامت مو دسته بندی می شوند، استفاده می گردد. در کلینیک تخصصی پوست و زیبایی گلبرگ بوشهر تمامی دستگاه های لیزری جمع آوری شده تا شما به آسانی بر اساس رنگ پوست خود و همچنین جنس و ضخامت موهای زائد خود بتوانید بهترین دستگاه لیزر را انتخاب کرده و بهترین نتیجه را در کمترین زمان بگیرید.
سوالات متداول
خیر به هیچ عنوان
دستگاه ها در کل دو نوعند: لیزری و شبه لیزری.دستگاه هایی که کار میکنیم سوپر ایلایت با طول موج 600 تا 1200 نانومتر دایود با طول موج 808 نانومتر ( و الکساندرایت با طول موج 755 نانومتر )
دستگاه های لیزری به دلیل عمق نفوذ و قدرت بیشتر به تعداد جلسات کمتری نسبت به دستگاه های شبه لیزری نیاز دارند .تعداد جلسات بسته به جنس و ضخامت مو و سیستم بدنی هر فرد متفاوت است.تعداد جلسات با لیزر معمولا 4 تا 6 جلسه و با شبه لیزر 6 تا 12 جلسه است.
24ساعت قبل از لیزر ناحیه های مورد نظر باید با ژیلت شیو شوند.حداقل 1ماه قبل از لیزر از قرار گرفتن در معرض آفتاب شدبد خودداری کنید.بین 2 تا 3 هفته قبل از لیزر اپیلاسیون نکرده باشید.مصرف قرص های حساس به نور و آنتی بیوتیک ها به خصوص راکوتان را قطع کنید.مصرف ل
داروهای حساس به نور مثل راکوتان ، داروهای ضدافسردگی ، انتی بیوتیک های قوی، داروهایی که برای رشد و تقویت استفاده میشوندو داروهای ضدالتهاب .توجه داشته باشید که قبل از انجام لیزر نمی توانید داروهای مسکن استفاده کنید.
در جلسات اول فاصله بین جلسات کمتر است اما به مرور، سرعت رویش موها کند میشود و فاصله جلسات میتواند به نسبت رویش موها بیشتر شود.فاصله جلسات شبه لیزرها : بین جلسه اول تا دوم 3هفته تا1 ماه و تا جلسه ششم فاصله جلسات به صورت یک ماهه تعیین و به مرور بشتر میشود.
لیزر برای همه تاثیر خوبی دارد بخصوص برای افرادی که مشکل هورمونی ندارند و افرادی که موهای ضخیم و مشکی دارند.
حداقل یک ماه و حداکثر 3 ماه قبل از لیزر نباید آفتاب گرفت (این زمان بسته به میزان تغییر رنگ و حساس شدن پوست متغیر است)
به دلیل تغییر فاز موها و اینکه در تمامی جلسات همه موها در فاز آناژن (رشد) قرار ندارند که لیزر بتواند روی آنها تاثیر بگذارد و باعث ریزش آنها شود ،به همین دلیل برای جوابگیری بهتر و موثرتر لیزر در چندین جلسه انجام میشود.
حدود 10 تا 14 روز بعد از انجام لیزر موها شروع به ریزش میکنند به این شکل که موها ابتدا پس از انجام لیزر در طول این 10 تا 14 روز رویش دارند و بعد خود به خود ریزش می یابند.درطول این مدت نباید با ژیلت شیو شوند چون اثر ریزش را کم می کند.
حدود 2 تا 3 هفته قبل از لیزر نباید موها از ریشه دربیایند چون اثر لیزر دقیقا بر روی ریشه هاست و وقتی ریشه وجود نداشته باشد انجام لیزر بی فایده است.اما برای افرادی که تعداد جلساتشان بالا رفته و در بعضی نواحی یک سری از موها به صورت پراکنده و نازک درمیایند م
خیر . لیزرهایی که برای کارهای درمانی و زیبایی مورد استفاده هستند تنها تا 2 لایه از پوست عمق نفوذ دارند (درم و اپیدرم) و نور آنها کنترل شده است و هیچگونه تاثیری بر غدد ندارند.ضمنا این دستگاه ها دارای تاییده FDA و مجوز رسمی بهداشت ایران هستند.
خیر . به هیچ عنوان باعث نازایی نمیشود ون نور این دستگاه ها کنترل شده است و تنها تا جایی عمق نفوذ دارند که مولکول مو وجود دارد.
بله . انجام لیزر بر روی موهای زیرپوستی یا اصطلاحا پوست مرغی هم تاثیر دارد اما چون روی این موها را یک لایه پوست پوشانده .ممکن است نسبت به بقیه موها که از سطح پوست بیرون آمدند لیزر با جلسات بالاتر تاثیر خود را نشان بدهد.
لیزرها هیچ عوارض دائمی و جبران ناپذیری ندارند.تنها میتوان به عوارض موقت آن اشاره کرد که شامل قرمزی ، سوزش ، تورم و یا التهاب اشاره کرد که حدود 2 تا 3 ساعت پس از انجام لیزر برطرف میشود.درصورت ادامه دار بودن این حالت ها میتوان ابتدا پوست را با کمپرس یخ خنک
خیر . لیزر بر روی موهای سفید به علت نداشتن رنگدانه و ملانین تاثیری ندارد و برای حذف موهای سفید موثر نیست تنها با روش الکترولیز میتوان آنها را از بین برد.
حدود یک هفته قبل و یک هفته بعد از لیزر نباید پوست را لایه برداری کرد چون پوست حساس و خشک میشود و ممکن است بسوزد.
در بعضی افراد بله . چند علت باعث ضخیم شدن موهای کرکی و نازک بعد از چند جلسه لیزر وجود دارد که 99% این اتفاق با دستگاه ایلایت و سیستم های نوری رخ میدهد: اولین علت اینست که در زمان بلوغ ،وضعیت هورمونی اختلال پیدا میکند. موهایی که زمان بلوغ به باروری نرسیدند
کسانیکه موهای نازک و کرکی دارند، کسانیکه مشکلات پلی کیستیک (PCO) یا مشکلات هورمونی ، کم کاری و یا پرکاری تیروئید دارند.که البته انجام لیزر برای همه موثر است اما برای این افراد ممکن است 50-50 جواب بدهد که بهتر است تحت درمان قرار بگیرند و دارو استفاده کنند
بله . حتما باید دوره لیزر برای یک نتیجه موثر و خوب تکمیل شود و وقفه ای بین جلسات ایجاد نشود درصورت ایجاد وقفه بین جلسات ممکن است تاثیر لیزر کم شده و موها مجددا رویش یابند.ضمن اینکه به دلیل وقفه ایجاد شده شخص در این فاصله به دلیل رویش موها زیاد شیو میکند.
هیچ لیزری به صورت قطعی و کامل رویش موها را قطع نمیکند و پس از تکمیل دوره لیزر نیاز به انجام جلسات شارژ و یا یادآور است که از رویش مجدد موها به شکل قبل جلوگیری می کند .
اگر جلسات شارژ پس از تکمیل دوره انجام نشود امکان دارد به دلیل وجود چرخه رشد مو موها رویش یابند . که جلسات شارژ در دستگاه های شبه لیزر بین 3 تا 6 ماه یک بار و لیزرها بین 6 تا 12 ماه یکبار است.
فرایند تاثیر لیزر بر روی موهای مشکی و ضخیم قطعا با درد جزئی همراه و عدم احساس درد نشانگر عدم جذب نور از طریق ریشه مو میباشد البته درد ناشی از لیزر دردی غیرقابل تحمل نیست اما بستگی به درد سست بودن شخص دارد ولی چون دستگاه های ما کولینگ قوی دارند این درد را
24ساعت قبل از انجام لیزر موها را شیو می کنند که اگر بلندی موها به اندازه 1 تا 2 میل باشد سایز مناسبی است که این به خاطر اینست که اگر لیزر روی موهای بلند زده بشود تاثیرش را کم میکند و بیشتر انرژی صرف ساقه موها میشود و تاثیر کمتری بر ریشه دارد و درد را نیز
در بعضی افراد ممکن است از همان جلسه اول نتیجه مشخص باشد ولی در بعضی افراد هم به بیشتر از یک جلسه نیاز است تا تاثیر اصلی لیزر مشخص شود و نیاز است بیشتر روی موهای آنها کار شود.
خیر . باید 10 تا 14 روز پس از لیزر به موها فرصت داد شود تا ریزش پیدا کنند .شیو در طول این مدت اشتباه است و باعث میشود تاثیر لیزر کم شود.
لیزر در بعضی موارد ممکن است باعث ضخامت موهای کرکی و نازک شود اما افزایش مو نه.در نواحی که موها کرکی و نازک است اگر دستگاه مناسب انتخاب نشود و با درجه مناسب کار نشود و فرد مرتبا شیو کند ممکن است موها تغییر ماهیت داده و به شکل ضخیم دربیایند.
در بعضی افراد بله اما اتفاق افتادن این مورد خیلی نادر است.گاهی بر اثر شات خوردن روی موهای مشکی ،این موها ملانین خود را از دست داده و به رنگ بور و یا خاکستری روشن گرایش پیدا میکنند و درصورت ادامه جلسات لیزر این موها نیز مانند سایر موهای مشکی از بین خواهند
راکوتان انتی بیوتیک خیلی قوی است که از مشتقات ویتامین A میباشد و پوست را به شدت خشک میکند .اگر شخص سه ماه از پایان دوره راکوتانش بگذرد انجام لیزر موردی ندارد و همچنین اگر فرد تنها در طول هفته یکبار راکوتان استفاده میکند، انجام لیزر با دقت و درجات مناسب مو
برای شستن ناحیه مورد نظر تا 24 ساعت از شوینده ها استفاده نکنید. شوینده ها به دلیل داشتن مواد شیمیایی احتمال دارد ناحیه لیزر شده را ملتهب کند. 24 تا 48 ساعت بعد از درمان لیزر از اسپری ، عطر و لوازم آرایشی استفاده نکنید. حتما تا یک هفته بعد از جلسات لیزر د
انجام لیزر موردی ندارد اما خانم های باردار به دلیل حساس بودن پوستشان و وجود مایع آمنیوتک دور جنین که مایع رسانایی است و اختلالات شدید هورمونی بهتر است انجام ندهند.در خانم های شیرده موردی ندارد اما به دلیل وجود مشکل هورمونی که نسبت به یک فرد عادی دارند امک
چون تاثیر لیزر بر روی ریشه مو است و اگر موها از ریشه در بیایند تاثیر لیزر بی فایده است.
تاتو و خال به دلیل تیره بودن احتمال سوختگی زیادی دارند بهتر است چب یا ابسلانگ بر روی آنها گذاشته شود. زگیل و تبخال به دلیل اینکه بیماری ویروسی هستند نباید بر روی آنها لیزر زده شود چون در صورت زخم شدن و یا پارگی ممکن است منتقل شود.
به دلیل وجود مشکلات هورمونی و کیست های ریز روی تخمدان جوابگیری 50-50 است.ممکن است یا جواب نگیرند و یا اگر تاثیر لیزر را دیدند بعد از مدتی مجددا موها رویش داشته باشند.به همین علت باید حتما تحت درمان باشند و دارو استفاده کنند.
عمق نفوذ دستگاه های لیزری بیشتر از شبه لیزرهاست-هزینه های لیزر بیشتر از شبه لیزر است-درد لیزرها بیشتر از شبه لیزرها است-سری هندپیس لیزرها مربعی و شبه لیزرها مستطیلی و کشیده است-تعداد جلسات لیزرها کمتر از شبه لیزرها است-ماندگاری در لیزرها بیشتر از شبه لیزر
به دلیل وجود ملانین و رنگدانه بیشتر در پوست های تیره ریسک انجام لیزر بیشتر است.
در صورت استریل خوب و دقیق احتمال انتقالویروس ها از طریق هندپیس پایین می آید.
ابتدا اضافه های ژل را با دستمال روی هندپیس تمیز کرده سپس با آب تمیز میکنیم و بعد الکل میزنیم درنهایت با محلول ضدعفونی استریل نهایی را انجام میدهیم. برای شروع کار هم ، محلول ضدعفونی و الکل استفاده میکنیم.
بله . با وجود کولینگ های قوی احتمال سوختگی به حداقل میرسد اما اگر فاصله ای بین دستگاه و پوست بیفتد و درجه بالا استفاده شود احتمال سوختگی دارد.
لیزر باعث تیرگی پوست نمیشود مگر اینکه پوست بسوزد و جای سوختگی تیره شود و بماند ولی به دلیل حساس شدن پوست پس از لیزر بهتر است مراقبت های بعد از لیزر رعایت شود.در مورد روشن شدن پوست هم ، چون شخص دیگر از ژیلت برای موزدایی استفاده نمیکند ممکن است پوستش چند در
دایود به دلیل اینکه مناسب رنگ پوست و نوع موی ایرانی هاست.بهترین کیس: پوستهای گندمی سبزه روشن و یا تیره یا موهای مشکی
درصورتیکه دستگاه و هندپیس اصولی و دقیق استریل شود خیر و اینکه برای افرادی که زگیل و مشکلات پوستی دارند لیزر کار نمیشود.
بله . میشود از کاور یکبار مصرف استفاده کرد و برای هر شخص تعویض شود.
خیر . لیزر هیچ خللی در نظم سیکل پریودی ندارد و باعث بی نظمی هورمونی نمیشود.
اول اینکه ما برای افرادی که مشکلات پوستی، تبخال های پوستی و یا زگیل تناسلی دارند کار لیزر را انجام نمیدهیم دوم اینکه دستگاه به صورت کامل و درست استریل میشود .سوم اینکه از کاورهای یکبار مصرف بر روی هندپیس استفاده میشود که برای هر نفر تعویض میشود.
خیر . برای انجام لیزر سن خاصی مطرح نیست اما بهتر است از حدود 15 یا 16 سالگی به بالا باشد چون وضعیت هورمونهای آنها در این سنین ثابت شده است و موهای کرکی و نازک به موهای ضخیم تبدیل شده اند.اما باید معمولا 1 سال از شروع تایم پریودی گذشته باشد.
دستگاه های لیزری به خصوص دایود برای آقایان مناسب تر است. به دلیل طول موج و عمق نفوذ و قدرت بیشتر، تاثیر بهتری را خواهد داشت.
خیر . تعداد جلسات در آقایان به دلیل وجود هورمون مردانه و موهای مشکی تر و محکم تر ، بالاتر میرود پس جوابدهی به صبوری بیشتری برای آقایان نیاز دارد.
به علت بزرگ تر بودن جثه و تفاوت هیکلی ، تعداد شات ها بیشتر میشود و زمان بیشتری هم برای لیزر کردن نیاز است .
ابتدا باید به کلینیک درصورت نیاز اطلاع داده شود سپس از کمپرس یخ استفاده کرد تا آن ناحیه از سوزش بیفتد و بعد از آن از کرم های ترمیمی و یا زینک اکساید استفاده شود.
درصورت حساسیت به ژل بلافاصله پس از انجام لیزر ناحیه مورد نظر را با آب سرد بشویید ، در غیر اینصورت احتمال دارد که آن ناحیه دچار قرمزی و یا خارش بشود.درصورت بروز حساسیت بعد از لیزر میتوان با تجویز پزشک بتامتازون و یا پمادهای ضدحساسیت و یا قرص سیتریزین استف
بله. حتما –به دلیل اینکه پوست بی حس است و ممکن است مراجعه کننده گرمای درجه واقعی و اصلی را به خوبی احساس نکند پس نیاز است اطلاع داده شود تا تکنسین با دقت بالاتری کار را انجام دهد.پس حتما قبل از شروع کار لیزر نیاز است از مراجعه کنندگان درمورد بی حسی سوال پ
حساسیت به ژیلت - حساس شدن پوست پس از انجام لیزر - حساسیت به ژل که میتوان در صورت بروز جوش های پوستی با تجویز پزشک بعد از لیزر از کرم های ضدحساسیت مثل سیتریزین و بتامتازون استفاده کرد . در بعضی موارد پس از اتمام لیزر دانه های ریزی که جوش نیستند بر سطح پوس
به دلیل اینکه بعد از لیزر پوست تا حد زیادی گرما و حرارت جذب کرده و حساس شده است ، آب گرم و مواد شیمیایی موجود در شوینده ها میتواند باعث التهاب و سوزش پوست شوند.
بله . انتخاب درست دستگاه خیلی مهم است .درصورت انتخاب نادرست دستگاه و دستگاهی که متناسب با رنگ پوست و نوع مو نباشد ممکن است یا جواب دلخواه را نگیرید و یا پس از مدتی موها دوباره رویش داشته باشند.
قبل از انجام لیزر پوست باید تمیز باشد به دلیل تغییر رنگی که با محصولات آرایشی ایجاد شده احتمال سوختگی بالا میرود و هم باعث میشود تاثیر لیزر به دلیل وجود کرم بر روی پوست کم شود.